Miras, spoko, chciałem Ci tylko uzmysłowić, że napisanie
nie ma sensu. To, że wydasz jakąś kwotę co jakiś czas na np.
nie daje Ci ŻADNEJ gwarancji, że w następnym roku (albo za miesiąc ) nie wydasz tych 1200 zł na naprawę. Zauważ też, że poza sprawdzeniem ciśnień (co Ci i tak nie mówi nic o tym ile masz "wagowo" czynnika w układzie) wszystkie pozostałe czynności są tak trywialne, że... No ja wstydziłbym się trochę gdybym musiał zlecać komuś oględziny paska klinowego i przewodów i sprawdzenie, czy sprężarka się załącza.
Sam nie umiesz tego stwierdzić :?:
Może trochę inaczej traktujemy istotę takiego forum jak to. Ja szukam pomocy i gdy mogę to jej udzielam bo mnie to tak jakby pasjonuje.
Ty zdaje się należysz do ludzi (broń Boże to nie pretensja - po prostu się różnimy), którzy na wszystko zalecą kolegom "udaj się do fachowca", ewentualnie ASO.
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Umówmy się po prostu, że na temat samochodów nie rozmawiamy, OK :?:
Zamieszczone przez Miras
Zamieszczone przez Miras
Sam nie umiesz tego stwierdzić :?:
Może trochę inaczej traktujemy istotę takiego forum jak to. Ja szukam pomocy i gdy mogę to jej udzielam bo mnie to tak jakby pasjonuje.
Ty zdaje się należysz do ludzi (broń Boże to nie pretensja - po prostu się różnimy), którzy na wszystko zalecą kolegom "udaj się do fachowca", ewentualnie ASO.
Myślę, że dalsza dyskusja nie ma sensu. Umówmy się po prostu, że na temat samochodów nie rozmawiamy, OK :?:
Komentarz